Home | Default | Jackpoturi sub formă de mașini la cazinouri

Jackpoturi sub formă de mașini la cazinouri

Jocurile de noroc oferă în general premii care se acordă pe loc, de la o mână la alta, în funcție de pariu. De exemplu, la poker câștigă mâna jucătorul care a strâns cea mai bună combinație de cinci cărți dintre toate de la masa de joc. La ruletă, câștigi mâna dacă bila albă care se rotește pe suprafața ruletei aterizează pe numărul pe care ai pariat. Există însă și alte pariuri pe care le faci în mod indirect cu anumite jocuri de cazino, cum ar fi păcănelele, pur și simplu jucând și pariind pe acestea, mai exact jackpoturile.

Ce sunt jackpoturile

Un jackpot este un premiu fix sau variabil (se mai numește “progresiv” pentru că urcă sau progresează de la o zi la alta, în funcție de numărul de jucători pe care aparatul îl are și de cât pariază jucătorii la acesta) pe care orice jucător îl poate câștiga doar pentru că folosește un anumit joc de noroc. Jackpoturile sunt populare mai ales cu jocurile de păcănele, mai mult decât cu oricare altele. Jackpotul se declanșează atunci când, dintr-un motiv sau altul, un jucător oarecare aterizează pe o combinație de simboluri cunoscută sau ascunsă, moment în care întreg premiul, fie el fix sau progresiv, este acordat norocosului câștigător.

Premiile în bani la jackpoturi

De obicei, premiile date de către un jackpot sunt în bani. Sumele sunt de obicei mari, poate chiar uriașe, tocmai pentru a atrage un număr mai mare de jucători. În cazul unui jackpot fix, premiul nu se modifică indiferent de câte persoane joacă un slot anume. La cel progresiv, premiul în bani se modifică în funcție de numărul de jucători pe care slotul îl are, online sau offline, dar și datorită sumelor pe care aceștia le joacă.

Cu cât jucătorii pariază mai mult la sesiunile lor de joc, cu atât jackpotul este mai mare. Asta deoarece o mică parte din fiecare pariu realizat de către jucători merge spre jackpot. Multe sloturi oferă jackpoturi progresive în rețea, adică mai indiferent de numărul de jucători și de locul în care aceștia îl joacă, jackpotul este adunat de la absolut toți jucătorii care pariază la un slot anume, indiferent de locația sa.

Premii materiale – mașini, apartamente, iahturi

Jackpoturile pot fi și materiale, adică premii cu valoare monetară dar care iau forma unor bunuri cum sunt mașinile, apartamentele, sau chiar bărcile de sute de mii sau milioane de euro. Aceste jackpoturi pot fi întâlnite atât la păcănele, cât și la alte jocuri de noroc sau chiar la bingo. Un cazino românesc popular oferă în această toamnă un autoturism marca Ford Mustang de 270 de cai putere unui norocos jucător de pe site.

Pentru a câștiga, acesta nu trebuie să facă altceva decât să joace de minimum 30 de lei launul dintre sloturile de pe site, sau la un joc de cazino live sau bingo. Dacă face asta, jucătorul primește un tichet pentru o extragere finală, acolo unde poate câștiga marele premiu. Jucătorii participă și la mai multe extrageri săptămânale, cu premii ce constau în 500.000 de rotiri gratuite la păcănelele de pe site-ul ofertantului.

x

Check Also

Beneficii atunci când ești un jucător de high stakes

Jucătorii de poker se împart în trei categorii după sumele pe care le joacă la ...