Home | Cele mai populare sloturi cu mașini

Cele mai populare sloturi cu mașini

Sloturile sau păcănelele, așa cum sunt cunoscute la noi în țară, au captat atenția jucătorilor de jocuri de noroc din toată lumea de peste 100 de ani. Multe s-au schimbat de la apariția primelor sloturi, cele cu doar un rând și trei coloane, la care țelul principal era să prinzi cei trei șeptari și să câștigi un premiu uriaș. În zilele noastre, păcănelele vin în sute, poate chiar mii de variante, iar temele alese de către producătorii de jocuri pentru acestea variază la infinit. O astfel de temă este cea despre automobile, vehicule, tot ce ține de transport. Iată câteva jocuri de păcănele cu și despre mașini, special de dedicate pasionaților de automobilistică.

Dream Run

Realtime Gaming a creat Dream Run pentru iubitorii de adrenalină și autoturisme. Jocul are 5 coloane și trei rânduri și pune la dispoziția jucătorilor nu mai puțin de 25 de linii de pariere. Dream Run vine cu un jackpot progresiv, dar și cu alte 5 jackpoturi individuale pe care jucătorii le pot câștiga în orice moment. Rata de returnare la jucător sau RTP-ul acestui joc este de 96,5%, astfel că șansele pe care le ai să câștigi bani buni cu acest slot sunt considerabile. La fiecare rotire a păcănelei poți câștiga instant 7.500 de monede ca și jackpot individual. Există o rundă bonus care, odată declanșată, te transportă într-un ecran nou unde trebuie să câștigi o cursă cu mașini.

Gumball 3000

Play’N Go sunt cei care au realizat Gumball 3000, numele jocului fiind suficient pentru cei care știu câte ceva despre cursele cu mașini americane. Chiar dacă jocul nu se află în topurile producătorului, pentru pasionații de curse este o reușită importantă. Numele slotului vine de la celebrul raliu Gumball 3000, iar jocul oferă câteva oportunități de câștig impresionante. Dacă nimerești cinci simboluri de top, vei primi pe loc 2.500 de monede. Rata RTP este de 94,5% astfel că dacă investești timp în acest joc, cu siguranță că îți vei împlini investiția financiară făcută.

Monster Wheels

Acest slot de la Microgaming este destul de special, fiind construit pe 5 coloane și având o varietate de rânduri, astfel că numărul acestora se schimbă de la o mână la cealaltă. Pot exista între 128 și 288 de linii de câștig pe ecran deodată. Ca și pariuri, poți paria între 0,3 și 15 credite per învârtire. Prima setare pe care o poți face este legată de modul de joc în sine, pentru că îți poți seta numărul de rânduri pe care vrei să îl joci. La Monster Wheels vrei neapărat să declanșezi runda bonus, care poate fi activată dacă dai peste 3 simboluri de tipul Gas Can pe ecran.

Drive: Multiplier Mayhem

Ultimul joc de pe lista noastră vine de la NetEnt. Drive: Multiplier Mayhem este printre cele mai populare jocuri ale producătorului de păcănele. Jocul vine cu o multitudine de opțiuni de joc, chiar dacă are doar 15 linii de pariere și un format clasic de 5 coloane și 3 rânduri. Activezi runda bonus și te bucuri de rotirile gratuite care îți sporesc șansa la câștig, mai ales că declanșezi totodată și multiplicatorul.