Home | Default | Beneficii atunci când ești un jucător de high stakes

Beneficii atunci când ești un jucător de high stakes

Jucătorii de poker se împart în trei categorii după sumele pe care le joacă la mese. Există jucătorii low stakes, adică cei care pariază sume mici, în special începătorii sau amatorii. Există jucători mid stakes, adică acei jucători care și-au făcut curaj și încep să parieze sume ceva mai serioase. Iar în final există high stakes, acei jucători care pariază sume mari sau chiar colosale pe câteva mâini de joc. Pentru aceștia, cazinourile din toată lumea oferă o serie de beneficii importante, dacă jucătorii aleg să joace în locațiile lor.

Gratuitate la servicii de cazino, transport, mâncare, băuturi și divertisment

Primul și cel mai important beneficiu de care se bucură jucătorii de mize mari este cel legat de gratuitățile la unele servicii care au legătură cu cazinoul unde joacă. De exemplu, jucătorilor de high stakes le este asigurat gratuit transportul dintre aeroport și cazino, dacă se deplasează într-un alt oraș, precum și drumurile între cazino și restul orașului pe toată durata șederii acestuia. De obicei, cazinourile care oferă aceste servicii sunt legate de hoteluri, astfel că jucătorul primește și cazare, masă și bilete la spectacole complet gratuite.

Mese dedicate pentru jucătorii de rang înalt

Cazinourile fizice pot deveni extrem de aglomerate mai ales în weekend și în sezonul cald, atunci când turiștii vizitează locațiile în care funcționează și își încearcă norocul la mesele de joc. Astfel, te poți trezi că nu ai loc să joci la nicio masă pentru că acestea sunt ocupate de jucători începători care nu pariază sume importante. Cazinourile mari au mese sau chiar săli separate, special dedicate jucătorilor de mize mari. Aceștia beneficiază de liniște deplină, mediu luxuriant, serviciu de băuturi și mâncare la masă gratuit și, cel mai important, pot lua loc și juca jocurile favorite la orice oră din zi și din noapte, fără rezervare.

Câștiguri mult mai mari față de jocul obișnuit

Se spune că cine nu joacă, nu câștigă. Ca și jucător de high stakes, mizele pe care le joci sunt uriașe față de cele pe care le joacă oricare alt jucător obișnuit. Riscul de a pierde este mare, însă și șansa de a câștiga bani frumoși crește cu fiecare pariu pe care îl pui. Depinde de tine ca jucător cât de bine te pregătești și cât de experimentat ești dacă vei câștiga sau nu. Masa de high stakes îți va confirma sau infirma imediat dacă ești sau un un jucător avansat.

x

Check Also

Jackpoturi sub formă de mașini la cazinouri

Jocurile de noroc oferă în general premii care se acordă pe loc, de la o ...