Home | Default | Ce joburi poți avea la un cazino

Ce joburi poți avea la un cazino

Cazinourile nu sunt doar acele locuri în care poți merge pentru câteva ore de poker sau ruletă alături de amici. Pentru foarte multă lume, cazinourile sunt locurile unde merg pentru a munci. Și nu, la cazino nu se angajează doar dealeri sau crupieri. Un cazino fizic funcționează cu ajutorul a zeci, poate chiar sute de angajați, mai ales dacă face parte dintr-un complex mai mare care include un hotel, restaurante și zone de agrement. Când vine vorba despre logistica unui cazino, există mai multe joburi pe care doritorii le pot ocupa în cadrul acestora.

Șofer

Nicio instituție nu poate funcționa fără șoferi. Fie că vorbim despre șoferii care duc și aduc alți muncitori la locul de muncă, sau despre cei care oferă curse pentru clienții unei locații, șoferii angajați la cazinouri sunt extrem de importanți pentru buna desfășurare a activității de zi cu zi. Șoferii de cazino lucrează de obicei cu jucătorii de tip high stakes, adică cei care pariază sume mari la mese, pe care îi transportă acolo unde au nevoie pe timpul șederii lor în hotelul locației. Totodată șoferii pot duce și aduce de la aeroport sau stația de tren clienți ai cazinoului.

Responsabil cu marfa

Într-un cazino oarecare se consumă lună de lună tone de băuturi alcoolice și răcoritoare, dar și alte produse alimentare, gustări și chiar preparate complete de mâncare. Totodată, într-un cazino se schimbă în fiecare zi cărțile de joc, astfel că există un rulaj uriaș de pachete de cărți de joc pe lună. Pentru toate aceste operațiuni ce se întâmplă în spatele cortinei există angajați responsabili cu primirea mărfurilor. Aceștia lucrează în depozitele din spatele sălilor de joc și se asigură că fiecare consumabilă a cazinoului este schimbată la timp și nu lipsește niciodată.

Securitate

Un job la departamentul de securitate al cazinoului este ideal mai ales pentru cei care îndrăgesc liniștea și sunt calmi indiferent de situație. Cum este și normal, într-un cazino intră tot felul de oameni, de la cei mai normali, la cei mai dificili. Atunci când apare o problemă și viețile mai multor clienți sau angajați sunt periclitate, agenții de securitate trebuie să intervină prompt și să aplaneze orice conflict, până la sosirea autorităților.

Mentenanță jocuri

Jocurile de noroc dintr-un cazino sunt până la urmă inima acestuia. Fără ele, cazinoul ar fi doar o sală uriașă cu mochetă pe jos și luminițe colorate pe tavan. Fie că vorbim despre păcănele, mese de poker, ruletă, dar și restul jocurilor de noroc dintr-un cazino, acestea trebuie să fie îngrijite ca la carte și să fie funcționale și operaționale cât mai mult timp în timp ce clienții au acces la ele. Și un singur aparat de slot defect poate diminua serios veniturile unui cazino dacă este defect mai mult de câteva ore. Aparatele trebuie verificate și calibrate periodic, conform normelor legale în vigoare. WinStar World Casino and Resort din Oklahoma are peste 7.500 de aparate de păcănele. Toate funcționează fără oprire, 24 de ore pe zi, 7 zile din șapte.

x

Check Also

Jackpoturi sub formă de mașini la cazinouri

Jocurile de noroc oferă în general premii care se acordă pe loc, de la o ...