Home | Default | Serviciile de transport din jurul cazinourilor

Serviciile de transport din jurul cazinourilor

Cazinourile sunt locuri în care ai crede, la o primă vedere, că este vorba doar despre jocuri de noroc și jucători, fete frumoase, dealeri și mese pline de jetoane. Nimic mai fals. Pentru a funcționa, un cazino se bazează pe munca a zeci, poate sute de angajați din toate domeniile la care te poți gândi. O parte importantă a acestor joburi îl reprezintă joburile legate de transport. La un cazino, multe lucruri trebuie transportate.

Vorbim aici despre jocurile în sine, care trebuie fie livrate pentru o nouă sală, fie duse la service și aduse odată ce au fost revizuite, fie mutate dintr-o parte în cealaltă a cazinoului după o renovare de exemplu. Totodată, în afară de jocuri, la un cazino mai sunt transportate bunuri materiale cum ar fi echipamente de joc sau care au legătură cu jocurile, dar și alimente și băuturi. Nu în ultimul rând, oamenii care joacă și care lucrează la un cazino au la rândul lor nevoie de aceste servicii.

Transportul jocurilor de noroc

Jocurile de noroc vin în diferite forme și au nevoi speciale pentru a funcționa la capacitate normală. Acestea trebuie menținute la un anumit nivel de funcționare, motiv pentru care există un serviciu de mentenanță bine stabilit pentru fiecare slot, masă de ruletă sau oricare alt joc dintr-un cazino. Pentru acest lucru însă este nevoie de un serviciu de transport, local sau mai extins, pentru ca aceste jocuri să ajungă înapoi la cazino complet reabilitate.

Majoritatea cazinourilor mari au servicii proprii de transport pentru jocurile de noroc, pentru când acestea se strică sau doar trebuie duse la atelier pentru mentenanță. De obicei, aceste servicii se prestează pentru mai multe jocuri deodată, astfel că un camion al cazinoului poate transporta chiar și 50 de sloturi deodată spre atelier. Odată finalizată mentenanța, jocurile sunt readuse la cazino și repornite, spre deliciul jucătorilor.

Transportul consumabilelor

Produsele consumabile la un cazino sunt fie alimentare, mâncare, băuturi, fie nealimentare, adică obiecte vestimentare, produse de mentenanță, cărți de joc și jetoane, obiecte pentru celelalte mese de joc și multe, multe altele. Pentru că au nevoie de enorm de multe astfel de produse la fiecare 24 de ore, multe cazinouri și-au pus la punct propriul serviciu de transport și achiziționare a acestora. Au transportatori care aduc zi de zi băuturile care se servesc la mese și mâncarea materie primă care se gătește pentru restaurante, cărțile de joc cu care se desfășoară jocurile de poker în toate formele sale, dar și jetoanele și celelalte materiale indispensabile unui cazino care se respectă.

Transportul jucătorilor și al angajaților

Ultima parte a serviciilor de transport pe care un cazino se bazează este cea legată de personal și respectiv jucători. Unele cazinouri au sute de angajați, astfel că și-au creat un sistem de transport propriu pe care îl folosesc pentru a-i transporta pe angajați la și de la domiciliu spre locul de muncă. Astfel, sunt reduse considerabil costurile cu transportul pentru angajați.

Totodată, jucătorii de sume mari la mesele cazinoului, așa-numiții jucătorii high stakes, beneficiază de transport gratuit pentru că joacă la un anume cazino. Sunt aduși de la aeroport la cazino gratuit, sunt transportați în orașul în care se află cazinoul pe toată perioada șederi, iar la final, sunt duși la aerogară în confort maxim. E doar una dintre beneficiile jucătorilor de poker de tip high stakes, care joacă sute sau chiar mii de euro pe o singură mână.

x

Check Also

Beneficii atunci când ești un jucător de high stakes

Jucătorii de poker se împart în trei categorii după sumele pe care le joacă la ...