home   • contact   • harta site  
Utilizator:
Parola:
Acum este Mie 26 Iun 2019 21:36
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: REGULAMENT - Vă rugăm să citiţi înainte de a posta!
MesajScris: Mar 15 Dec 2009 12:11 
Neconectat
Site Admin

Membru din: Dum 23 Aug 2009 14:30
Mesaje: 12
Forumul Transportului Public din Iaşi se adresează în principal utilizatorilor serviciului de transport public din municipiul Iaşi şi Zona Metropolitană Iaşi, cu dorinţa de a intra în dialog pentru a creşte calitatea activităţii pe care o desfăşurăm. Nu va fi restricţionat, însă, accesul oricărui utilizator care doreşte să se informeze sau să participe la discuţii pe teme legate de transportul public.
Dreptul fiecărui utilizator de a accesa acest forum este acordat de către administratori şi poate fi revocat fără o notificare prealabilă.
Publicarea de mesaje sau fişiere pe forum este permisă doar utilizatorilor înregistraţi, în condiţiile prezentului regulament, acest drept putând fi revocat de către administratori sau moderatori fără o notificare prealabilă.
Nu ne asumăm răspunderea pentru conţinutul răspunsurilor primite din partea utilizatorilor forumului care nu sunt membri ai grupului RATP.
Forumul nu va putea fi utilizat pentru a obţine răspunsuri oficiale la reclamaţii făcute la adresa serviciilor regiei. Puteţi transmite sesizări pe adresa RATP Iaşi – str. Silvestru nr. 5, la adresa de e-mail sesizari@ratp-iasi.ro sau la TelVerde 0800-11.04.27, urmând ca acestea să fie înregistrate şi apoi procesate în cadrul compartimentelor vizate.
Fiecare mesaj/subiect nou creat trebuie să se încadreze la profilul secţiunii în care a fost publicat.
Nu se admite devierea de la subiect prin mesaje fără legătură cu acesta (off-topic).
Înainte de a deschide un topic nou sau a publica un mesaj, vă rugăm să vă asiguraţi că subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi nu a fost discutat deja. Pentru aceasta vă rugăm să folosiţi funcţia de căutare.
Fiecare utilizator este responsabil pentru conţinutul mesajelor pe care le publică.
Discuţiile vor fi purtate în limba română (utilizată corect). Vor fi exceptate de la această regulă mesajele publicate de către utilizatorii străini, însă în acest caz vor fi acceptate doar mesaje scrise în limbile de circulaţie internaţională care folosesc alfabetul latin.
Nu sunt permise atacurile la persoană, folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist.
Nu este admisă utilizarea spaţiului public al forumului drept aplicaţie de socializare. Pentru discuţii personale între utilizatori se va folosi funcţia de mesagerie privată.
Nu este permisă publicarea aceluiaşi mesaj (sau a unor mesaje similare) în cadrul mai multor secţiuni.
Utilizatorii vor evita citarea în întregime a ultimului mesaj publicat în cadrul unui subiect. Pot fi citate şi comentate, însă, pasaje ale mesajelor, fiind permisă şi adresarea directă către un alt utilizator dacă aspectele comunicate nu au caracter personal.
Nu sunt admise mesajele private trimise către grupuri de utilizatori.
Nu este permisă ataşarea de mesaje sau link-uri publicitare la avatar, semnătură sau în cadrul mesajelor publice sau private.
Numele de utilizator nu trebuie sa reprezinte denumiri de firme sau produse.
Numele de utilizator, avatarul şi semnătura trebuie să nu aibă tentă antisemită, rasistă sau obscenă.
Lungimea maximă a semnăturii este limitată la 100 de caractere.
Nu este permisă ataşarea de imagini în cadrul semnăturii.
Nu sunt admise conturile-„duplicat”.
Dacă doriţi să ataşaţi imagini în cadrul mesajelor, vă rugăm să selectaţi, pe cât posibil, fotografii acceptabile ca încadrare şi claritate.
Imaginile ataşate trebuie să fie în legătură cu subiectul în discuţie şi să se încadreze în aceleaşi condiţii de decenţă impuse şi în cazul mesajelor.
Imaginile ataşate vor avea dimensiunea orizontală de maxim 800 de pixeli.
În cazul imaginilor al căror autor nu sunteţi, este obligatorie specificarea autorului şi/sau sursei (dacă nu este posibil, veţi menţiona acest lucru – Atenţie, nu abuzaţi!).
Pentru a fi valide, conturile nou create trebuie activate de către un administrator.
După publicarea definitivă (la expirarea timpului acordat pentru editarea sau ştergerea propriilor mesaje) un material (mesaj, document, fotografie, etc.) nu va putea fi şters decât în situaţii speciale, agreate de către administratori. Utilizatorii care, din diverse motive, decid să îşi întrerupă activitatea pe acest forum nu vor putea pretinde ştergerea materialelor publicate.
Sancţiunile care se aplică pentru nerespectarea acestui regulament sunt, în ordine:
– avertisment
– suspendarea contului pentru 24 de ore
– suspendări ale contului de câte 10 zile pentru următoarele încălcări ale regulamentului.
Daca situaţia o impune, administratorii pot aplica şi măsura suspendării definitive a contului.

Partenerii Archimedes îşi rezervă dreptul de a utiliza materiale publicate pe forum (mesaje, documente, fotografii, etc.) în propriile materiale informative sau publicitare (publicate în format tipărit sau electronic).


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron

Primaria Iasi Regia Autonomă de Transport Public Iaşi Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial