Forumul transportului public din Iasi
http://ratp-iasi.ro/forum/bb/

ZONA METROPOLITANA
http://ratp-iasi.ro/forum/bb/viewtopic.php?f=21&t=39
Pagina 1 din 1

Autor:  Gavryll [ Mar 02 Feb 2010 17:38 ]
Subiectul mesajului:  ZONA METROPOLITANA

Va rog sa expuneti,cat mai corect,delimitarile zonei metropolitane si traseele de transport care deservesc aceasta zona.
Ca si curiozitate:s-a luat in calcul ,de catre regia de transport,extinderea unui traseu de tramvai spre complexul ERA(chiar fabrica Delphy)?Dar de la capat CUG spre Lunca Cetatuii(odata cu reabilitarea traseului PODU ROS-CUG)?De asemeni de la rond Tutora spre Tomesti(eventual si extinderea traseului 3 si constructia unui rond comun).In ce masura aceste extinderi sunt de domeniul realitatii si ce eforturi logistice si financiare ar reprezenta aceaste lucrari?
Va multumesc anticipat.

Autor:  Radu Czech [ Joi 04 Feb 2010 14:55 ]
Subiectul mesajului:  Re: ZONA METROPOLITANA

Crearea structurilor funcționale pentru Zona Metropolitană este esențială pentru a se putea iniția și discuțiile privitoare la organizarea transportului de călători. Extinderea transportului electric către punctele din Zona Metropolitană care necesită capacitate mare poate reprezenta o variantă de discuție pentru dezvoltarea pe termen lung a transportului metropolitan. Pe termen scurt și mediu ne dorim să continuăm reabilitarea căii de rulare, o etapă importantă a procesului de modernizare a transportului cu tramvaiul.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]