Forumul transportului public din Iasi
http://ratp-iasi.ro/forum/bb/

Autobuze
http://ratp-iasi.ro/forum/bb/viewtopic.php?f=11&t=143
Pagina 1 din 1

Autor:  Catalina [ Vin 18 Mai 2012 18:05 ]
Subiectul mesajului:  Autobuze

In ultima perioada am sesizat cateva schimbari la autobuzele Van Hool A500 (adica cele galbene),si anume instalarea de camere de supraveghere.
Prima mea nedumerire este de ce se pun aceste camere in niste autobuze in care plafonul este peticit cu banda adeziva si bucati de fier sudate,ca sa nu cada in cap, geamurile de asemenea sunt sudate si ca sa nu se mai vada gaurile s-a pus un silicon (sau ceva asemanator).In aceste autobuze nu se poate respira,dar si de multe ori s-a intamplat sa raman intre statii pentru ca autobuzul s-a stricat si mi se pare un pic absurd avand in vedere raportul pret-calitate a serviciului de transport public.Abonamentele si biletele sunt multe prea scumpe,iar calitatea lipseste cu desavarsire.
Aceste autobuze au fost distribuite in special pe ruta Bucium-Pacurari si as vrea sa stiu daca au o revizie facuta recent si nu acum 3 ani cand au fost achizitionate.
Si inca una din intrebarile mele, de ce iasul se prelungeste in zona cug-ciurea,carrefour era si se termina inainte de intrarea in zona bucium?Stiu ca Buciumul e un cartier rezidential dar inca sunt oameni care merg cu autobuzul si doresc un minim de decenta.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2 [ DST ]